2
Evroliga

Luca Vildoza (L) and Mathias Lessort during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VILDOZA SE OGLASIO: Izdao Panatinaikos, odjavio Partizan, pa ovo rekao po prelasku u Olimpijakos! (FOTO)

Objavljeno: 05.07.24 u 18:43

Vildoza se i pored interesovanja Partizana odlučio da ostane u Grčkoj

Argentinski košarkaš Luka Vildoza, donedavni član Panatinaikosa, prešao je u redove Olimpijakosa i time ostao u Atini.

Vildoza je, nakon potpisa ugovora sa Olimpijakosom, izrazio zadovoljstvo zbog dobrodošlice koju je osetio.

Ne znam koliko je igrača igralo za obe ekipe, ali se osećam posebno zbog ovog iskustva. Oba kluba su u evropskoj eliti, najbolji su u Grčkoj i imaju prebogatu istoriju. Bio sam srećan kad sam potpisao za Panatinaikos, a sada sam još radosniji. Posle razgovora sa nekoliko ljudi iz kluba, osećam se istinski dobrodošlim u Olimpijakos – rekao je Vildoza.

Vildoza je prošle sezone sa Panatinaikosom osvojio prvenstvo Grčke i Evroligu, a klub se od njega oprostio na korektan način.

Ne mogu da kažem da je odluka bila teška. Znam da prošle godine nisam imao prilika koliko sam želeo. Posle povrede nisam mogao da igram onako kako su svi očekivali. Najbolja opcija bio je odlazak, svakako su doveli drugog igrača na moju poziciju. Bilo je ponuda od drugih timova. Iskreno, kad osetite uspeh, nema nazad… Znam da je cilj Olimpijakosa osvajanje Evrolige, kao i meni. Hteo bih da pokažem svima, pre svega sebi, da mogu da zaigram kao pre i da zaborave na Luku iz prošle sezone – rekao je Vildoza, a onda dodao:

Dodao je da ima velike ambicije sa novim klubom:

Ciljam na visoko. Olimpijakos sam odabrao iz jednog razloga – hoću da osvojim sve! Daću sve od sebe i pokazati se u pravom svetlu za ovu ekipu“, jedva Vildoza čeka početak nove sezone i obećao navijačima crveno-belih triplu krunu već u prvoj sezoni.

4
3

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter