0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/Instagram/Mačva Šabac

VELIKO POJAČANJE ZA DRUGOLIGAŠA: Mačva će bita jača za ovog srpskog internacionalnca!

Objavljeno: 05.07.24 u 15:50

Popularni „Provincijski Urugvaj“ pravi ekipu za plej-of!

Ekipa Mačve iz Šapca je bila blizu ostvarenja cilja – plasmana u plej-of za ulazak u Superligu Srbije. Nažalost, taj cilj im nije pošao za rukom. Ipak, novo rukovodstvo kluba već je započelo aktivnosti za sledeću sezonu.

Mačva je na svom stadionu predstavila pet novih pojačanja, među kojima se ističe Dragoljub Srnić, nekadašnji đak kluba, koji se vraća u srpski fudbal nakon godinu dana provedenih u Grčkoj.

Srnić je ponikao u Mačvi, a potom je sa bratom Slavoljubom nastavio svoju karijeru u Crvenoj zvezdi. Fudbalsku afirmaciju stekao je u Čukaričkom, a igrao je i za Šljonsk, Voždovac, Lođ, da bi 2021. godine prešao u Radnički iz Kragujevca, a poslednju sezonu proveo u Ajolikosu u Grčkoj.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Mačva Šabac official (@fkmacvasabac_official)


Pored Srnića, Mačva je angažovala i Admira Ademija iz OFK Beograda, koji je prošle sezone odigrao 18 utakmica za svoj bivši klub. Tu su još Dejan Živković, dolazi iz Vrela, Stefan Đurić iz Dubočice, kao i Branko Nikolić iz FAP Priboja.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter