0
Domaći fudbal
Jovan Milosavljević

FOTO: FK Železničar Pančevo

VELIKI POSAO ŽELEZNIČARA: Pančevačka „dizelka“ dovela jednog od najtalentovanijih fudbalera Srbije!

Objavljeno: 05.07.24 u 20:25

Železničar je obezbedio jedno sjajno pojačanje

Na 17-godišnjeg fudbalera Jovana Milošavljevića, jednog od najtalentovanijih u Srbiji u klasi 2007, pala je odluka da svoju karijeru nastavi u FK Železničar iz Pančeva, s kojim je potpisao trogodišnji ugovor. Iako je imao brojne ponude najvećih srpskih klubova, Jovan je nakon pažljivih razgovora s rukovodstvom kluba i trenerom Markom Savićem, odlučio da se pridruži Železničaru.

Posle razgovora sa ljudima iz kluba i trenerom Markom Savićem, lako sam doneo odluku. Železničar je odlično organizovan klub sa velikim ambicijama u budućnosti kakve su i moje lično i u tom smislu mislim da sam izabrao najbolju moguću sredinu. Takođe, važna stvar za mene je bila i trener Marko Savić koji je poznat kao neko ko nema problem da pruži šansu mladim igračima i mislim da od njega mogu mnogo da naučim na svakodnevnom nivou. U to sam se uverio i kroz ovaj kratak period u kojem sarađujemo – rekao je Jovan Milosavljević.

Ono što mogu da obećam jeste da ću svakoga dana biti maksimalno posvećen svojim obavezama i dati sve od sebe da opravdam poverenje ljudi iz kluba i trenera Savića koji su mi dali šansu da izađem na najveću scenu u srpskom fudbalu. Koristim ovu priliku da se zahvalim ljudima iz Brodarca na čelu sa Draganom Ilićem. To je klub koji mi je mnogo dao i bez koga ne bih ni došao u ovu situaciju i nadam se da će jednog dana biti ponosni na mene – rekao je novi Željin biser.

Jovan Milošavljević je prošao sve kategorije FK Brodarac, uključujući i prvi tim, za koji je počeo da nastupa već sa 15 godina.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Železničar Pančevo (@fk_zeleznicar_pancevo)

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter