1
Evrokupovi

Sudija Sudjenje Pavle Ilic Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

UEFA DELEGIRALA SRPSKE SUDIJE: Odabran je i Pavle Ilić, sudija čije su odluke bile vrlo diskutabilne u prošloseznska dva večita derbija!

Objavljeno: 05.07.24 u 14:32

Ima priliku da se pokaže na evropskoj sceni!

UEFA je odabrala srpske sudije za utakmice u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu konferencija.

Miloš Milanović će biti glavni sudija revanš meča prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između moldavskog Petrokuba i Ordabasija iz Kazahstana, zakazanog za 17. jula. Pored njega, na terenu će biti Milan Pašajlić i Novak Novaković kao pomoćni arbitri, dok će Milan Ilić biti četvrti sudija.

Pavle Ilić će suditi revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija između jermenskog kluba Urartu i Kaleva iz Estonije, koji je planiran za 18. jula. Njegovi pomoćnici biće Nikola Đorović i Jovan Grujić, dok će Milan Stefanović biti četvrti sudija.

Danilo Nikolić je delegiran za glavnog sudiju revanš meča između Paide (Estonija) i Bala (Vels), koji će se takođe odigrati 18. jula. Pratit će ga Milan Šutulović i Svetozar Živin kao pomoćni arbitri, dok će Nikola Radaković biti četvrti sudija.

 

3
9

1 Komentara

  1. „Burgija vrti, gde para neće“.. Kokeza je u vrhunskim odnosima s predsednikom UEFA Slovencem Aleksandrom Čeferinom.. Bilo bi zanimljivo sta je to sto ih toliko povezuje, kada je Pavle Ilic u pitanju?

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter