10
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

TOTALNO RASULO U KRAGUJEVCU: Radovi na „Čika Dači“ još nisu ni počeli, a početak sezone je iza ćoška!

Objavljeno: 05.07.24 u 21:12

Radnički ima ozbiljne problema pred početak prvenstva

Još dve nedelje su preostale do početka nove sezone u Superligi, ali na stadionu „Čika Dača“ u Kragujevcu još uvek nisu započeti radovi na postavljanju reflektora i obnovi stadiona. Ove radove je neophodno završiti kako bi ekipa Radničkog mogla igrati superligaške utakmice na svom terenu.

Podsetimo, tokom prvog okupljanja igrača na početku letnjih priprema, trener kragujevačkog tima Feđa Dudić izrazio je veliko zadovoljstvo planiranom rekonstrukcijom stadiona. On je istakao da bi ovo omogućilo ekipi da igra stalno na svom terenu, umesto da se seli iz grada u grad. Međutim, realizacija tih planova je kompleksna i spora, prvenstveno zbog administrativnih procedura koje moraju biti ispoštovane.

Od početka je bilo jasno da će Radnički kao domaćin igrati utakmice u kvalifikacijama za Ligu konferencija na stadionu u Leskovcu. Sportski direktor kluba, Slavko Perović, nedavno je potvrdio da će prvu utakmicu Superlige Srbije protiv Železničara takođe igrati na stadionu Dubočice, kako bi se tim navikao na teren pred evropski debi 25. jula.

Sledeće superligaške utakmice u kojima će Radnički biti domaćin su zakazane za 3. avgust protiv niškog Radničkog u trećem kolu, i 17. avgusta protiv Vojvodine u petom kolu.

Dana 31. avgusta, Radnički će dočekati Crvenu zvezdu – pitanje je da li će se utakmica igrati na „Čika Dači“ ili ponovo u Leskovcu? Jasno je da će Kragujevčani uložiti maksimalne napore da šampiona ugoste na svom stadionu, ali sa manje od dva meseca preostalog vremena, rekonstrukcija će morati značajno da se ubrza.

8
31

10 Komentara

  1. Sve ce to Perovic da reši, kao što je doveo stručnjake kao pojačanja, sve sami biseri , golman bi mogao da mu čuva kuću umesto male kuce.

    0
    0
    Odgovori
  2. SUPER,GOSTI SMO U BG-U NA 120 KM A DOMAĆINI NA 200 KM !!!
    ODLIČNO, IMAMO SUPER PLAN ZA ISPADANJE IZ LIGE !!!!!
    AKO JE TO CILJ ONDA SMO NA KONJU !!!

    7
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter