5
Domaći fudbal
Grobari

grobari navijaci fans supporters flags zastave baklje flairs during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Zeleznicar Pancevo and FK Partizan at stadium SC Mladost Pancevo on September 22, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SPREMA SE REVOLUCIJA U HUMSKOJ: Grobari na stadionu Partizana traže ostavke Upravnog odbora! (FOTO)

Objavljeno: 05.07.24 u 16:27

Partizan se nalazi u teškoj situaciji

Najverniji navijači Partizana, poznati kao „grobari“, i dalje insistiraju na ostavkama kompletnog rukovodstva i zahtevaju promene na svim nivoima kluba. Tokom prošle sezone, južna tribina je bojkotovala domaće utakmice, kao vid protesta protiv aktuelnih funkcionera.

Navijači su odavno jasno izrazili svoje nezadovoljstvo, tražeći odlazak predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure. Organizovali su dva velika protesta u centru Beograda, prvi u avgustu prošle godine, a drugi pre dvadesetak dana. Takođe, „grobari“ su objavili apel za spas Partizana, koji je potpisalo 79 bivših igrača i trenera, zahtevajući smenu celokupnog rukovodstva.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@pbg.news је поделио/ла објаву

Navijači su pretili i podnošenjem krivičnih prijava protiv čelnika kluba zbog navodnih malverzacija i finansijskog urušavanja kluba.

Danas su otišli korak dalje, pojavivši se na stadionu i zahtevajući prisustvo na sednici Upravnog odbora. Insistirali su na razgovoru sa starim, ali i novim članovima uprave, nakon što je najavljeno uvođenje novih lica u klub.

Među novim članovima su Uroš Momirović iz kompanije „Mona“, Savo Bakmaz generalni direktor kompanije „Maxbet“, Stevica Kujundžić vlasnik kompanije „Laptop centar“, Nenad Gligorov suvlasnik i akcionar u kompaniji „Sokerbet“, Marko Pavlović savetnik ministra zdravlja i advokat Dragan Palibrk.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Partizan.net (@partizannet)

Situacija u Partizanu ostaje napeta, a navijači ne odustaju od svojih zahteva za promenama u klubu.

86
5

5 Komentara

  1. Čuj novi ljudi u upravi odveli još gamzove naprednjačkih i to sve neki kladioničarski smradovi !!!
    Marš napolje bre !!!

    6
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter