0
Evropske lige
kilijan mbape

FOTO: X/@EURO2024

SPEKTAKL U MADRIDU: Kraljevski doček za Mbapea nakon Evropskog prvenstva! (VIDEO)

Objavljeno: 05.07.24 u 21:58

Mbape će biti jedno od najvećih pojačanja u istoriji kluba

Svi u Madridu s velikim iščekivanjem čekaju predstavljanje Kilijana Mbapea u dresu Reala na „Santijago Bernabeu“ 15. jula. S obzirom na to da Francuz još uvek igra na Evropskom prvenstvu, pažnja je usmerena i na završetak tog takmičenja.

Tokom turnira, Mbape je zadobio povredu lica u meču protiv Austrije, zbog koje mora nositi zaštitnu masku. Bez obzira na to, navijači Reala prirediće mu spektakularan doček.

Na internetu je objavljen trodimenzionalni model stadiona, prikazujući kako će izgledati dolazak francuske zvezde. Pored uobičajenih sedišta na tribinama, planirano je postavljanje dodatnih mesta na samom terenu.

Trenutni kapacitet „Bernabeua“ je 85.000 mesta, ali se očekuje da će, uz dodatne stolice, oko 100.000 navijača imati priliku da dođu i pozdrave Mbapea u novom, kraljevskom dresu.

Pogledajte video u prilogu vesti kako bi stekli utisak o veličanstvenom dočeku koji se priprema za Mbapea. Nema sumnje da će ovaj događaj nadmašiti sve prethodne.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 433 (@433)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter