0
EURO 2024

Serbia's vies with England's Jude Bellingham reacts during the UEFA EURO 2024 group stage match between Serbia and England at Arena AufSchalke on June 16, 2024 in Gelsenkirchen, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

OVO JE KONAČNA KAZNA ZA PRIMITIVNI GEST: UEFA je prilično smešno sankcionisala Džuda Belingema! (VIDEO)

Objavljeno: 05.07.24 u 14:58

Belingem se provukao

UEFA je donela odluku da kazni Džuda Belingema zbog gesta koji je napravio na utakmici protiv Slovačke. Engleska zvezda je kažnjena novčano sa 30.000 evra i dobila uslovnu suspenziju od jedne utakmice.

Ova suspenzija će biti aktivirana jedino ako Belingem napravi neki sličan incident u narednih godinu dana.

Gest koji je izazvao kontroverze dogodio se nakon što je Belingem postigao gol Slovacima u nadoknadi vremena za produžetke.

Nakon što je gest izazvao negativne reakcije, Belingem je objasnio da je u pitanju interna šala usmerena ka svojim bliskim prijateljima koji su prisustvovali utakmici. Takođe je istakao da poštuje igru Slovaka i način na koji su se takmičili.

UEFA je očigledno prihvatila Belingemovo objašnjenje o gestu, što znači da će on moći da igra na četvrtfinalnoj utakmici Evropskog prvenstva protiv Švajcarske, uz napomenu da mora biti pažljiv u budućnosti da ne ponovi sličan incident.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter