1
ATP

FOTO: Printscreen/Sport Klub

NOVAK O SUKOBU SA NAVIJAČEM NA VIMBLDONU: „Neću dozvoliti da me neko provocira, ponižava i omalovažava“

Objavljeno: 05.07.24 u 10:18

„To mi se dešava na svakom meču, nije hteo da me pogleda u oči!“

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Vimbldona. On je savladao Britanca Džejkoba Firnlija nakon tri sata borbe – 3:1 (6:3, 6:4, 5:7, 7:5) 

Tokom samog meča viđena je jedna neprijatna situacija, kada je Novak reagovao zbog provokacija jednog od navijača na tribinama.

NOVAK PONOVO META PROVOKACIJA: Uperio prstom na gledaoca i tražio reakciju supervizora! (FOTO)

Kasnije se na konferenciji dotakao te situacije.

Nije hteo da me pogleda kada sam mu se obratio, gledao je u telefon. Meni se gotovo svaki meč dešavaju situacije koje su nepoželjne. U 95 posto slučajeva ja to tolerišem – rekao je Đoković i dodao:

– To je nešto što je sasvim normalno. Ljudi su tu, platili su kartu, strastveni su, žele da protivnik pobedi, ti ispadneš… To je stvar ličnog izbora i njihovo pravo. Međutim, kad neko pređe liniju sportskog ponašanja – ja reagujem. Takav sam ceo život i biću do kraja karijere. Neću dozvoliti da me neko provocira, ponižava i omalovažava. Svakoga ću da pogledam u oči i mirno spavam.

7
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter