6
Evroliga
Čima Moneke

Chima Moneke, #95 of Baskonia Vitoria-Gasteiz during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Maccabi Tel Aviv v Armani Milan at Stark Arena on April 11, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MONEKE NEĆE U HUMSKU? Nove informacije nikako ne idu u prilog Partizanu!

Objavljeno: 05.07.24 u 17:49

Moneke je otpočeo pregovore sa drugim timom

Partizan je započeo veliku rekonstrukciju tima, pri čemu su gotovo svi igrači iz prošle sezone već napustili klub ili su na pragu odlaska, dok novi dolasci postaju sve učestaliji. Ipak, najveća neizvesnost vlada oko statusa Čime Monekea, koji je željena akvizicija crno-belih, ali izgleda da je njegovo dovođenje daleko od realizacije.

Prema pisanju domaćih medija, Partizan je izrazio interesovanje za Monekea, ali glavni problem predstavlja visina obeštećenja od 1.500.000 evra koju je klub iz Vitorije postavio.

Partizan nema kapacitete da plati tu sumu, a situacija se dodatno komplikuje jer se Barselona uključila u trku za Monekea.

Nakon prvobitnog interesovanja, sada dolaze informacije iz Španije da je Barselona već započela pregovore sa igračem, budući da je Dilan Osetkovski trenutno van opcija.

Crno-beli se suočavaju sa ozbiljnom konkurencijom u ovom slučaju.

9
19

6 Komentara

  1. Više bih voleo da u KKP dodje Filip Jovic iz Mege.. Koliko se secam momak od 19 godina.. Strašan potencijal, i uživanje bi bilo da ostane u klubu 3-4 i da pratiš njegov napredak… Pre skoro 50 godina zbog talenta Čave Dimitrijevica išao sam i na treninge Partizana, pre dvadesestak i na istok CZ da bih gledao Stojkovića i Boška Jankovića.. Sport pratim zbog uzbudjenja a ne iskljucivo pobeda.

    1
    0
    Odgovori
    • Ti si stvarno paranoičan. Znači ako nije tekst strogo pozitivan po Partizan to je već zavera. Da li je po tebi uopšte dozvoljeno kritikovati Partizan i njegove članove ili je to možda svetogrđe? Da li je moguće da su vam toliko isprali mozak? Još samo da izvedete ritualno žrtvovanje bika ispred arene u čast svetog Žoca i da zaokružite sliku o sebi.

      4
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter