1
EURO 2024
Dragan Stojković Piksi

Serbia's head coach Dragan Stojkovic during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

KLJUČAN DAN ZA PIKSIJA I REPREZENTACIJU JE VRLO BLIZU: Evo kada će se održati sednica FSS!

Objavljeno: 05.07.24 u 15:14

Navodno bi sledeće nedelje trebalo da znamo da li Stojković ostaje selektor!

Budućnost Dragana Stojkovića Piksija u Fudbalskom savezu Srbije visi o koncu. Planira se da se odluka donese na predstojećoj sednici Izvršnog odbora FSS, koja bi trebalo da se održi sledeće nedelje, gde će Piksi prvi put od svog imenovanja podneti izveštaj.

Nesigurnost oko njegove budućnosti dodatno je podgrejana pitanjem da li će se Piksi pojaviti na tom ključnom sastanku u Staroj Pazovi, mada prema informacijama „Sport Kluba“, izgleda da jeste u planu da bude prisutan.

Od trenutka eliminacije sa Evropskog prvenstva, Piksi je bio na „tankom ledu“, mada zvanična izjava o njegovoj sudbini još uvek nije stigla iz vrha FSS, uprkos stalnim spekulacijama u javnosti i medijima.

Podsećamo, Piksi je pre EURO-a produžio ugovor sa FSS sve do 2026. godine, što dodatno komplikuje situaciju oko njegovog eventualnog odlaska ili ostanka na čelu srpske reprezentacije.

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter