0
EURO 2024
Pedri, Toni Kros

FOTO: X/Printscreen

KAKO OVO NIJE ŽUTI KARTON? Toni Kros krvničkim startom povredio Pedrija i poslao ga na klupu! (VIDEO)

Objavljeno: 05.07.24 u 18:54

Jedan preoštar i potpuno nepotreban start Krosa na kraju nije sankcionsan

Na meču četvrtfinala Evropskog prvenstva između Španije i Nemačke, situacija je napeta nakon kontroverznih odluka sudije Entonija Tejlora. U prvom poluvremenu rezultat je 0:0, ali najviše pažnje privukli su kontroverzni startovi Tonija Krosa.

Iskusni nemački fudbaler je u prvih sedam minuta meča dva puta grubo startovao na igrače Španije, pri čemu nije dobio ni žuti karton! Drugi start na Pedrija rezultirao je povredom zbog koje je mladi fudbaler morao da napusti teren, a zamenio ga je Dani Olmo.

Oprošteno je Krosu, čija karijera će biti završena po okončanju ovog takmičenja, što je izazvalo burne reakcije španskih navijača i cele klupu „Crvene furije“ koji su se pobunili zbog ovakve odluke sudije.

Navijači i stručnjaci sa svih strana evropskog fudbala pitaju se kako je moguće da je sudija tako blagonaklono tretirao Krosa, dok bi drugi igrači za slične prekršaje već bili isključeni sa terena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter