0
Košarka

Dimitrios Giannakopoulos President and owner of Panathinaikos during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague Play Off Game 3 between Maccabi Tel Aviv v Panathinaikos Athens at Aleksandar Nikolic Hall on April 30, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JANAKOPULOS U SVOM STILU ISPROZIVAO OLIMPIJAKOS: Slave Vezenkova kao kad smo mi osvojili Evroligu!

Objavljeno: 05.07.24 u 12:43

Prvi čovek Panatinaikosa kao i obično bez dlake na jeziku

MVP Evrolige iz sezone 2022/23, Saša Vezenkov, odlučio je da se ipak vrati u Evropu, nakon kratke epizode u najjačoj ligi sveta.

On će ponovo obući dres Olimpijakosa i predstavljaće ogromno pojačanje za narednu sezonu.

U duhu njegovog povratka u Grčku, bio je tema i prvog čoveka Panatinaikosa, Dimitrisa Janakopulosa, koji ne krije da je u nekoliko navrata želeo Bugarina u svojim redovima, ali isto tako ističe da mu nije jasno zašto i kako se Olimpijakos toliko raduje zbog transfera igrača Toronta.

– Prvi sam koji je rekao da je Vezenkov dobar igrač. Prvi sam koji je rekao da bih ga doveo u Panatinaikos ranije. Dobro, sada naravno nije bilo mesta, imamo Huanča, imamo Mitoglua. Ali opet. To da ceo klub slavi kao da su osvojili… slično kao kada smo mi osvojili Evroligu i prvenstvo – toliko slave…

– Stvarno me nadmašuje. Jednog sportistu s kojim nisu osvojili ni titule, ozbiljne, gotovo ništa. Ponavljam, ne umanjujem Sašu, Saša je veliki igrač, ali slavite kao da ste osvojili Evroligu i prvenstvo, a vratio se samo jedan igrač koji je otišao od vas? Stvarno, čudim se – rekao je Janakopulos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter