0
Evropske lige

FOTO: Juventus/X

VLAHOVIĆU SE OVO NEĆE SVIDETI: Njegov omiljeni saigrač bi mogao da pojača redove ljutog rivala!

Objavljeno: 04.07.24 u 10:29

Italijanski napadač bi mogao da se preseli u Rim 

Federiko Kijeza bi ovog leta mogao da napusti Juventus, a njegova najverovatnija destinacija je Roma. Italijanski mediji otkrivaju da je Kijezin agent, Fali Ramadani, nedavno boravio u Rimu gde je započeo pregovore i dostavio ponudu Juventusu u vrednosti od 20 miliona evra.

Kijeza ima ugovor sa Juventusom do juna 2025. godine, što znači da torinski klub mora pažljivo da kalkuliše kako bi izbegao situaciju u kojoj bi Kijeza sledećeg leta otišao bez obeštećenja.

Spekulacije o Kijezinom odlasku nisu nove. Njegov učinak prošle sezone nije bio na očekivanom nivou, a Juventusov trener, Tijago Mota, već je izrazio želju za novim levim krilom, pri čemu se spominje i Džejdon Sančo.

Kijeza, koji ima 26 godina, odigrao je 131 utakmicu za Juventus, postigavši 32 gola i upisavši 23 asistencije. Za reprezentaciju Italije nastupio je 51 put i postigao sedam golova.

Ostaje da se vidi da li će Kijeza poći stopama Paula Dibale i postati novo pojačanje za tim Danijelea De Rosija. Ukoliko transfer bude realizovan, Kijeza bi mogao doneti značajnu snagu i iskustvo Romi u predstojećoj sezoni.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter