0
Domaći fudbal
Marakana, Stadion Rajko Mitić

during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on September 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TUŽNE VESTI SA MARAKANE: Preminuo bivši fudbaler Crvene zvezde!

Objavljeno: 04.07.24 u 12:42

U Zvezdi je proveo jednu sezonu

Crnogorski mediji javljaju da je Zoran Vorotović, bivši fudbaler Crvene zvezde, preminuo u 67. godini. Vorotović je nosio dres crveno-belih u sezoni 1986/87, a njegov život obeležila je tragična saobraćajna nesreća 2001. godine.

Vorotović je fudbalsku karijeru započeo u Sutjeskoj iz Nikšića, a dugo godina je igrao za Budućnost iz Podgorice. U Crvenu zvezdu je stigao kao jedan od najboljih levih bekova tadašnje Jugoslavije.

Nakon jedne sezone u Zvezdi, tri godine je nastupao za turski Sarijer, a karijeru je završio u Spartaku iz Subotice. Bio je blizu prelaska iz Zvezde u Hajduk, ali je 1987. godine odlučio da ode u Tursku.

Vorotović će ostati upamćen kao talentovani fudbaler i poštovan član fudbalske zajednice, čiji su doprinosi ostavili traga u klubovima za koje je igrao.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter