0
Evropske lige

Denmark's Morten Hjulmand clears the ball (FG) while Serbia's Lazar Vujadin Samardzic, Aleksandar Mitrovic and Denmark's Joachim Andersen watch on during the UEFA EURO 2024 group stage match between Denmark and Serbia at Munich Football Arena on June 25, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

SRBIN ISPALIO MURINJA: Prelazi u redove ljutog rivala!

Objavljeno: 04.07.24 u 10:00

Izgleda da će naš vezista u redove Galatasaraja

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić, iako nije imao mnogo prostora na Evropskom prvenstvu, postao je veoma tražen na tržištu. Prvi interes je pokazao Fenerbahče, pod vođstvom trenera Žozea Murinja, ali Samardžić ne žuri sa odlukom zbog najnovijih dešavanja.

Prvobitno se spekulisalo da Samardžić odugovlači jer mu se ne ide u Tursku, ali sada je otkriveno da je u pitanju interesovanje Fenerbahčeovog ljutog rivala, Galatasaraja. Lokalni mediji izveštavaju da su se predstavnici Galatasaraja već sastali sa Samardžićevim menadžerom, nakon što je trener Okan Buruk dao zeleno svetlo za transfer.

Serbia’s Lazar Vujadin Samardzic in action during the UEFA EURO 2024 group stage match between Denmark and Serbia at Munich Football Arena on June 25, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

Iako još nije poznato šta tačno Galatasaraj nudi, postoji informacija da je Samardžić spreman da odbije Murinja jer mu se ne ide u azijski deo Istanbula, gde je Fenerbahče smešten. S druge strane, Fenerbahče je već okrenuo pažnju ka članu PSV-a, Ismailu Saibariju, tražeći pojačanje u veznom redu.

Ovo otvara vrata Galatasaraju da preuzme inicijativu i dovede Samardžića, kog je Udineze procenio na 20 miliona evra. Sa šest golova i dve asistencije u Seriji A prošle sezone, Samardžić je pokazao svoj potencijal, što ga čini idealnim kandidatom za iskorak u karijeri.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter