10
Domaći fudbal

Nemanja Radonjic Marko Gobeljic Vujadin Savic Aba liga finale Crvena Zvezda - Partizan ABA Liga Beograd, Srbija 6.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SKANDAL NEMANJE RADONJIĆA: Bivši fudbaler Zvezde izvređao navijača Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 04.07.24 u 14:04

„Pali sektašu…“

Još uvek nije poznato gde će Nemanja Radonjić nastupati naredne sezone. Jedna od opcija jeste povratak na Marakanu, ipak, za sada nema ničeg konkretnijeg. U međuvremenu, fudbaler koristi vreme da napuni baterije za predstojeću sezonu, ali i da se isproziva za navijačima najvećeg rivala, Partizana.

Bivši fudbaler Zvezde nije uspeo da se iskontroliše, pa je tako izvređao jednog navijača, verovatno Partizana:

Ti si najgori srpski igrač ikada – glasio je komentar ispod Nemanjinog komentara oduševljenja o dolasku Milera-Mekintajera u Crvenu zvezdu, da bi Nemanja odgovorio:

Pali sektašu. J….o vas gde god stignemo, slino!

FOTO: Printscreen

Kompletnu prepisku možete da vidite na zvaničnom profilu Evrolige koja je podelila vest o dolasku sjajnog plejmejkera na Mali Kalemegdan:

24
29

10 Komentara

  1. Nemanja Radonjic je nikakav igrac i slina izdajnicka. Govedo podanicko i nezahvalno. Hranili smo dzukca da bi lajao i rezao na nas i ujedao nas odzada! Pi8da izdajnicka, inace cim je iz Nisa tu nema karaktera. On i Zivkovic su zivi dokaz da Partizan otuda ni Ronalda nikad vise ne dovede. Eto im Cerga neka ih *e*e do druge lige i nazad vo veki vekov! mvj!

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter