1
Košarka
Svetislav Pešić

Svetislav Pešić (FOTO: Starsport)

PEŠIĆ O KONKURENCIJI: ‘Igra 12 ekipa, a 10 kandidata je za medalju!’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.24 u 23:51

Nadamo se da će naši momci da se izbore sa raznim ‘aždajama’ i u Srbiju doneti medalju.

Košarkaška reprezentacija Srbije priprema se za Olimpijske igre u Parizu. Čini se da je više nego ikada pre prisutna želja kod svih nacionalnih selekcija, da se iz glavnog grada Francuske vrate sa zlatom oko vrata.

O konkurenciji je Svetislav Kari Pešić imao izuzetno jasnu poruku:

Puno će zavisiti od tima koji će biti protivnik u grupi. On će nam dalje otvoriti put, da vidimo na koga idemo u četvrtfinalu. Znam da su svi fokusirani na meč protiv Amerikanaca, ja nisam… jesam kao za svaku drugu utakmicu. Ovo je najjači olimpijski turnir u istoriji. Igra 12 ekipa, a 10 kandidata je za medalju – izjavio je selektor našeg nacionalnog tima.

1
1

1 Komentara

  1. Jedna od tri medalje je nasa. Ne sumnjamo u to. Osim USA, tu su mnogo jake selekcije Spanije, Kanade, Nemacke, Italije,Litvanije,Francuske, Grcke…. Nasa ekipa je ozbiljan kandidat a aostale cetiri selekcije nisu kandidati za finale. Objektivno, nece nikom biti lako,pa ni Amerima,iako slove za favorita. Medjutim, njihov kljucni hendikep je sto igraju inter-kosarku,tj po pravilima FIBA a ne NBA….,sto nije za zanemariti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter