0
ATP

FOTO: Screenshot

OPROŠTAJ ENDIJA MAREJA, JEDAN OD NAJVEĆIH KROZ SUZE ODRŽAO GOVOR: Pomenuo i Đokovića, emocije preplavile stadion! (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.24 u 23:03

Zaista divne reči Britanca.

Endi Marej je u paru sa bratom Džejmijem na Centralnom terenu izgubio meč prvog kola dubla na ovogodišnjem izdanju Vimbldona.

Ovo je ujedno bio oproštaj Endija od ovog turnira, pa je potom usledio emotivan govor. Akcenat je bio i na velikoj trojci, koji su prilično osiromašili Endijevu statistiku, ali on je srećan što su Novak, Rodžer i Rafa bili njegovi rivali.

– Oni su bili u redu. Nisu bili najlakši momci da ih preskočite. Bio sam tako srećan što sam igrao u ovom periodu. Svi ljubitelji tenisa imaju sreće što su svedoci svega što su postigli. Bilo je neverovatno gledati šta su sve uradili. Neverovatno je bilo biti deo nekih mečeva na Grend slemovima tokom godina. Bio sam srećan što sam uspeo da prođem nekoliko puta u velikim trenucima. Kakvo vreme da budete na turu – rekao je Endi.

Marej bi kasnije tokom nedelje trebalo da nastupi i u miks dublu u paru sa Emom Radukanu.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter