0
Ostali sportovi

FOTO: Printscreen/instagram/KMF FON

OČEKUJE NAS SPEKTAKL NA BANJICI: Dolazi legendarni futsaler Rikardinjo, KMF FON saznao protvnike u Ligi šampiona!

Objavljeno: 04.07.24 u 19:30

Imaćemo priliku da opet gledamo jednog od najboljih ikada u Beogradu!

U sedištu UEFA u Nionu danas je održan žreb za prvi turnir Lige šampiona futsala. Srbiju će predstavljati prvak naše zemlje – FON Banjica.

Ovaj tim će biti domaćin grupe „6“ Lige šampiona na Banjici, što obećava spektakl futsala u Beogradu od 22. do 27. oktobra u Sportskom centru „Voždovac“.

FON Banjica je za rivale na turniru dobila Rigu, za koju nastupa Rikardinjo i  pobednike preliminarnih runda grupe “D” i “A”.

Potencijalni rivali iz grupe “D” su: Tigres Roermond iz Holandije, Jerevan iz Jermenije, Mančester iz Engleske ili Istanvul Sisli iz Turske. Potencijalni rivali iz “A” grupe su: Titograd (Crna Gora), Blu Magik Dablin iz Irske, Foca iz Makedonije ili Rendžers iz Andore.

Ivan Koljenšić, jedan od ključnih ljudi FON Banjice, bio je prisutan na žrebu u Nionu i dao izjavu za MaxBet Sport:

Zadovoljni smo žrebom, u Beograd dolazi šampion Letonije Riga sa najboljim futsalerom možda i svih vremena Rikardinjom. Osnovna ideja je promocija futsala u našoj prestonici, a magični Portugalac će doprineti da turnir na Banjici bude još veći spektakl –  izjavio je Koljenšić.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter