0
Košarka

Marko Guduric Svetislav Pesic Bogdan Bogdanovic Dusan Ristic Srbija - Juzni Sudan, Svetsko prvenstvo, kosarka 30.8.2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023

IPAK NIŠTA OD UTAKMICE SA TURSKOM: Ovo je razlog zbog kog je Ergin Ataman otkazao meč sa košarkaškom reprezentacijom Srbije!

Objavljeno: 04.07.24 u 19:58

Svakako, imaće naši i više nego dovoljno utakmica da se uigraju!

Košarkaška reprezentacija Srbije se priprema za nadolazeće Olimpijske igre uz niz planiranih mečeva.  Ekipa pod vođstvom Svetislava Pešića trebalo je da započne svoje pripreme s dva susreta u Beogradu protiv Turske i Holandije.

Nakon toga, planirana je utakmica s Francuskom 12. jula, pre puta u Dubai, gde će Srbija odmjeriti snage s Australijom i Sjedinjenim Američkim Državama.

Međutim, planovi su se promijenili jer je Turska, nakon dve povrede u prijateljskoj utakmici s Francuskom (Okben Ulubaj i Erkan Jilmaz), odlučila da otkaže meč s Srbijom zbog nedostatka igrača.

Kako bi se prilagodila novonastaloj situaciji, Srbija će umjesto toga odigrati dve utakmice sa Holandijom – prvu u subotu, a drugi u ponedjeljak.

Posljednja generalka pre putovanja na Olimpijske igre biće 21. jula protiv Japana u Beogradu.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter