0
ATP

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 05: Novak Djoković of Serbia during the finals match against Grigor Dimitrov of Bulgaria on day seven of the Rolex Paris Masters at Accor Arena in Bercy on November 05 in Paris, France (Photo by Andrija Sokovic/Starsport)

GRIGOR DIMITROV SE DVOUMIO IZMEĐU DVOJICE, ALI SAMO JE JEDAN NAJVEĆI SVIH VREMENA: Evo šta je imao Bugarin da poruči!

Objavljeno: 04.07.24 u 20:16

Nakon pobede imao zanimljivo pitanje.

Grigor Dimitrov je danas na Vimbldonu preokrenuo Šenga nakon dva seta zaostatka (5:7, 6:7, 6:4, 6:2, 6:4) i tako se plasirao u treće kolo najprestižnijeg Grend slema. Nakon meča, Bugarin je pitan prilično zanimljivo pitanje o najboljem teniseru svih vremena.

– Meč protiv Novaka ću uvek da pamtim. Čak i pričam često o tom meču. To je jedan od tih susreta „šta bi bilo kada bi bilo?“. Imao sam set loptu u četvrtom setu. Igrali smo obojica na visokom nivou. Vidite kako uvek imam svest o meču, a čini mi se da protiv Rodžera to nisam imao. Razvio sam malo kasnije.

Zatim je odgovorio i na pitanje o tome ko je najbolji svih vremena.

– Dobro pitanje. Uvek sam se ugledao na Rodžera kao nekog ko ima sličan stil igre. U mojim očima je on pionir ovog sporta. Novak je, bez ikakvih sumnji, na papiru najbolji ikada. Uspeva mu da se održi i u poznim danima karijere na velikoj sceni. Odgovori će biti verovatno drugačiji od sportiste do sportiste, uvek će biti debate ko je najbolji. Ko je to? To je neizostavni deo. Sa tim ćemo se suočavati u godinama pred nama – zaključio Grigor Dimitrov.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter