0
Lifestyle

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 06: Roberto Firmino (C) of Liverpool is challenged by Milos Degenek (L) and Goran Causic (R) of Crvena Zvezda the Group C match of the UEFA Champions League between Red Star Belgrade and Liverpool at Rajko Mitic Stadium on November 06, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ČUVENI FUDBALER POSTAO SVEŠTENIK: Nećete verovati kakva mu je bila reakcija! (FOTO)

Objavljeno: 04.07.24 u 22:32

Zaista poseban dan u njegovom životu.

Roberto Firmino, čuveni ofanzivac koji je dugi niz godina branio boje Liverpula i reprezentacije Brazila, danas je postao sveštenik u crkvi koju je sam otvorio.

Napadač i supruga su na Instagramu podelili emotivne fotografije sa ceremonije uz prikladan opis.

-Ova crkva je ROĐENA u srcu Božijem i mi smo izuzetno zahvalni na privilegiji da izbliza svedočimo o svemu što je Gospod učinio – napisao je Bobi, pa citirao Bibliju.

– Sada Njemu koji je u stanju da učini neizmerno više od svega što tražimo ili mislimo, prema sili koja deluje u nama. Sve je u njegovoj moći, pošto u nama nema zasluga.
Nikada nam nije bio cilj da otvorimo crkvu ili da budemo na crkvenom položaju, to Bog zna.

Od našeg susreta sa Hristom, u našim srcima gori čežnja… da ljudi upoznaju ovu ljubav koja je stigla do nas. Sada imamo drugu želju i odgovornost… Da budemo pastiri po srcu Božjem i koji sarađuju sa Carstvom.

Danas smo potpuno postiđeni kada vidimo veličinu Božje milosti nad nama. On zaista bira one malo verovatne! Hvala, Isuse.
Hvala Jairu i Keili što su nas gurali napred i verovali u nas.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели R O B E R T O F I R M I N O (@roberto_firmino)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter