0
Ostali sportovi

FOTO: Armmada

ARMMADA SPEKTAKL U BAČKOJ PALANCI: Očekuje se ‘vatromet’ između Lakića i Baja! (FOTO)

Objavljeno: 04.07.24 u 20:47

Bačka Palanka spremna za spektakularno MMA veče – ARMMADA 9!

Bačka Palanka će ugostiti našu najbolju MMA promociju – ARMMADA! Obavljeno je zvanično merenje i press konferencija na kojoj je predstavljeno 16 boraca koji će odmeriti snage u kavezu ARMMADA promocije. U sportskoj hali „Tikvara“ sa početkom u 21h ćemo gledati 8 borbi, od kojih će 7 biti MMA, a jedna će se održati po K1 pravilima, ali sa MMA rukavicama.

Gledaćemo borce iz Srbije, Hrvatske, Švedske, Perua, Italije, Rusije i Moldavije. Prošli su teške pripreme i došli u Bačku Palanku u svojoj najboljoj formi. Pred nama je internacionalni spektakl od kog ne očekujemo ništa manje od spektakularnih borbi, audio/video i pirotehniku na najvišem svetskom nivou.

FOTO: Armmada

Glavna borba večeri biće poslastica za sve ljubitelje MMA sporta. Domaći borac, Luka Lakić „The Bandit“ (skor 3-1), borac Family Fight Team-a ulazi u kavez ARMMADA promocije nakon spektakularne pobede na osmom izdanju održanom u Novom Sadu. Njegov protivnik dolazi iz Švedske, i biće izuzetno težak ispit za Lakića. Reč je o Kristoferu Baju (4-2), borcu izuzete tehnike i dobrih fizičkih predispozicija. Obojica su najavili pobedu prekidom u prvoj rundi.

Co-main event je rezervisan za borbu u bantamweight kategoriji, u kojoj ćemo gledati izuzetno srčanog borca, Danijela Špoljarića (7-4), koji predstavlja Family Fight Team i Persija Hereru (9-7), Peruanca koji živi i trenira u Italiji, Venecija. I Špoljarić i Herera su najavili borbu do poslednjeg atoma snage, pa smo sigurni da će i ova borba opravdati sva očekivanja.

FOTO: Armmada

Kao i svaki put u Bačkoj Palanci, interesovanje publike za ovaj događaj je veliko, organizatori apeluju na posetioce da dođu na vreme, kako ne bi ostali bez mesta u hali. Ulazu u sportsku dvoranu „Tikvara“ je besplatan. Za sve one koji ne mogu da dođu u Bačku Palanku, organizatori su obezbedili direktan prenos na Arena Fight TV kanalu, zahvaljujući strateškom partnerstvu sa Arena Channels Group, koji ovu promociju prati od samog početka.

Armmada 9, sportska hala „Tikvara, početak u 21:00 uz direktan TV prenos na Arena Fight kanalu.

Main event:

Luka „The Bandit“ Lakić (SRB), 80,23kg – Cristopher Bajo (SWE) 80,5kg

Co-main event:

Danijel Špoljarić (SRB), 61,3kg – Percy Herrera (PER/ITA), 61,45kg

K1 rules/MMA gloves: Dušan “Mećava” Radović (SRB), 74kg – Slađan Dragišić (SRB) 72,1kg

FOTO: Armmada

Zoran Zeljko (SRB), 88,25kg – Ilija Brkan (HRV), 88,45

Dušan Zeljko (SRB), 70,35kg – Emir Matues (RUS), 70,2kg

Nikola Gradinac (SRB), 83,65kg – Stefan Đorđević (SRB), 83,3kg

Aleksandar Stefanović (SRB/GER), 94kg – Massimiliano Pedrini (ITA), 93,1kg

Nenad “Purko” Bojović (SRB), 70,35kg – Gheorghe Pavlov (MOL), 70,4kg

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter