0
Košarka

Aleksa Avramovic, #4 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Andrea Trinchieri, Head Coach of Zalgiris Kaunas during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Zalgiris Kaunas at Stark Arena on January 26, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ALEKSA AVRAMOVIĆ SE POVERIO PRIJATELJU: Evo gde želi da igra sledeće sezone!

Objavljeno: 04.07.24 u 11:43

Čini se da je rastanak sve bliži

Košarkaški klub Partizan ovog leta suočava se sa izazovom sklapanja celokupnog tima, a jedna od najvažnijih tema je status Alekse Avramovića. Iako Aleksa još uvek nije zvanično napustio Partizan, očekuje se da će naredne sezone promeniti sredinu.

Prema izvorima iz Izraela, Avramović je otkrio prijatelju da želi da igra za Makabi iz Tel Aviva, naglašavajući veliku želju da se pridruži ovom timu.

Avramović je već povezivan sa Makabijem, ali do sada ništa nije konkretno dogovoreno. Navijači i klub čekaju da se otkrije njegova sudbina i da vide hoće li se ostvariti njegova želja da obuče dres „Ponosa Izraela“.

8
13

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter