0
Sportske igre mladih

FOTO: PROMO

ZLATNI DAN, MEDALJAMA OBASJAN: Srćkovo jato, Kraljevi i Atomski mravci ove godine idu u Split! (FOTO)

Objavljeno: 03.07.24 u 17:37

Ekipe Srćkovo jato, Kraljevi iz Kraljeva i Atomski mravci iz Kuršumlije ove godine idu u Split

Na Zlatiboru je u održano Državno finale 11. Sezone Plazma Sporstkih igara mladih u sportskoj igri Lino “Između dve vate” I malom fudbalu.

U sportskoj hali u Čajetini odigrane su finalne utakmice u igri Lino „Između dve vatre“ uzrast 2013. i mlađi i 2015. i mlađi a u sportskoj sali OŠ “Dimitrije Tucović” na Zlatiboru finale u malom fudbalu uzrast 2013. I mlađi.

Ideal svakog sportiste je medalja. Ovi mali, veliki, borci pokazali su na terenu šta znači drugarstvo, kako se se svom snagom bori za svoj tim i kako se poštuje fer plej. Svi su oni pobednici!

Svečano uručenje medalja pobednicima Državnog finala 11.sezone Plazma sportskih igara mladih u sportskoj igri „Lino između dve vatre“ i malom fudbalu, održano je danas na Zlatiboru. Na platou ispred hotelskog kompleksa „Titova vila“, održan je danas svečani čin dodele medalja pobednicima finalnih mečeva, kao i ekipama koje su osvojile drugo i treće mesto.

Mali Simovci su svojim ponašanjem, gromoglasnim povicima i jakim aplauzima podržali jedni druge pokazaujući tako da im je drugarstvo i fer plej uvek na prvom mestu. Simona Đorđević iz Kuršumlije, članica ekipe Atomski mravci, proglašena je za fer plej igrača takmičenja.

FOTO: PROMO

Sva takmičenja i aktivnosti u okviru Plazma Sportskih igara mladih u potpunosti su besplatni za sve učesnike od prvog do poslednjeg nivoa takmičenja na čemu možemo biti zahvalni svim sponzorima i partnerima igara:

MOK, UEFA, FIDE, FIBA I Evropska komisija kao i Kompanije Bambi a.d. ,Coca-Cola HBC,NIS AD, Banka Poštanska Štedionica, Kompanija Dunav osiguranje AD, Millennium Team, Podravka, Topps, Telekom Srbija, Banca Intesa, Medical Innovation Solutions .

Najuspešniji sa Državnog finala stekli su pravo takmičenja na Međunardonom finalu Plazma Sportskih igara mladih koje će se održati krajem avgusta u Splitu.

FOTO: PROMO

Plasman mali fudbal uzrast 2013. i mlađi

Srćkovo jato (Niš)
Jankovci (Beograd)
Ratnici (Bajina Bašta)
Plasman Lino „Između dve vatre) 2013.i mlađi

Kraljevi (Kraljevo)
Beli lavovi (Kuršumlija)
Toxic ( Kragujevac)
Plasman Lino „Između dve vatre“ 2015. i mlađi

Atomski mravci ( Kuršumlija)
Dragišinci ( Čačak)
Petefi 1 (Senta)
Takmičenja u okviru Državnog finala 11. sezone Plazma Sportskih igara mladih nastavljaju se sutra kada su su na program Millennijum Basket 3×3 ,odbojka I odbojka na pesku koja će se igrati na terenima u Novoj Varoši

Plazma Sportske igre mladih su najmasovnije amatersko takmičenej u Evropi,koje podržavaju MOK, UEFA, FIDE,FIBA i Evropska komisija

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter