4
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic and Danilo Andjusic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and LDLC Asvel Villeurbanne on January 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SUPRUGA DANILA ANĐUŠIĆA PONOVO PROZIVA OBRADOVIĆA?: „Izdržao si stvari koje ja nikada ne bi!“ (FOTO)

Objavljeno: 03.07.24 u 17:55

„Vreme je za novi list i da uživaš u ostatku svoje karijere“

Srpski bek šuter Danilo Anđušić napustio je Partizan i odlučio da potraži novi angažman, što će mu, kako se spekuliše, doneti transfer u Dubai.

Nakon dve godine provedenih u klubu možda nije ostavio trag kakav se očekivao od njega, ali se njegova borba na terenu i želja ne mogu oduzeti, o čemu je govorila i njegova supruga.

Ivana Maksimović-Anđušić, proslavljena srpska streljačica, oglasila se na društvenim mrežama i povodom odlaska njenog muža iz Partizana. Ipak, mnogima je u oči upala rečenica, „Izdržao si stvari koje ja, kao uspešan vrhunski sportista nikad ne bi“, verovatno aludirajući na odnos između Danila i Željka Obradovića.

– Porodica je naša snaga, jer drugačije ne bi prebrodili sve ovo. Radio si sa najboljim srpskim trenerima, osvojio Aba ligu sa klubom čiju ljubav i vernost si pokazao vrativši se treći put, iako nije uvek bilo sve sjajno. Ali, to je materijal za neku knjigu, koju bih jako volela da napišeš. Izdržao si stvari koje ja, kao uspešan vrhunski sportista nikad ne bi, ali i nagrađen ljubavlju dece koja te toliko prate i podržavaju. Dokaz je i tvoj prvi košarkaški kamp! Odlaziš čistog obraza i podignute glave, jer tako si vaspitavan. Vreme je za novi list i da uživaš u ostatku svoje karijere. Volimo te debeli, za nas si najveći borac na svetu! – napisala je Ivana Maksimović-Anđušić.

55
41

4 Komentara

  1. Žena je sasvim u pravu. Malo ko i može da izdrži onakvo psihičko maltretiranje. Zato svi i beže iz Partizana. Od ovakvog Obradovića je gori samo Dule-psiho-Vujošević.

    20
    10
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter