2
EURO 2024
Dejan Savićević, Dušan Tadić

FOTO: Starsport

SAVIĆEVIĆ UDARIO NA TADIĆA: „Posle one izjave Piksi je trebalo da ga vrati kući, ja bih to lagano uradio!“ (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.24 u 08:59

Savićević je imao jasan stav povodom reči koje je Tadić uputio nakon meča novinarima

Legendarni fudbaler Jugoslavije i Crne Gore, Dejan Savićević, gostovao je u emisiji „Sportlight“ gde je komentarisao nastup Srbije na Evropskom prvenstvu i izjavu kapitena Dušana Tadića nakon meča sa Engleskom.

Savićević je posebno izdvojio reakciju Tadića koji je bio nezadovoljan odlukom selektora Dragana Stojkovića da ga ne uvrsti u startnu postavu protiv Engleske.

Ovo što se desilo sa ovim Tadićem… Mislim, ja sam Piksiju govorio posle naše utakmice u Podgorici da bi trebalo da razmišlja da mu se zahvali i da nađe drugo rešenje jer on da je tu utakmicu pogledao kući kako je odigrao ovde u Podgorici bio je najslabiji na terenu od 20 i kusur igrača. Da nije ušao Vlahović i da mi nismo imali taj jedan peh da li je bio faul ili nije bio faul, Crna Gora ne bi izgubila tu utakmicu. Ovako gledajući ovo Evropsko prvenstvo ne znam zašto se Tadić ljutio ako je Piksi rekao da će da ga stavi drugu utakmicu da počne, da mu treba svež, da on u 36. godini da jednu izjavu gde kaže da je najbolji i da je najspremniji.

Malo… Ja sam završio karijeru sa 35 godina i znam kakav sam bio kad sam završavao karijeru i nikad to ne bih izjavio. Sa 25 godina da, sa 35 godina bih ćutao i bio bih srećan da budem u krugu reprezentacije. Piksi je pogrešio što mu se nije zahvalio pred ovo Evropsko prvenstvo. Oborio je sve te rekorde koje je ganjao, koje je trebalo da obori. Mislim da je trebalo da mu se zahvali, a posle već kad ga je poveo i rekao mu da će igrati drugu utakmicu od početka i da on to izjavi posle utakmice ja bih ga vratio kući u Beograd lagano. To bi mu bio moj odgovor – smatra Savićević.

Savićević je jasno izrazio svoje mišljenje o situaciji i dao podršku selektoru Stojkoviću u njegovim odlukama.

3
2

2 Komentara

  1. DEKI TI SREDI STANJE U TVOJ MONTENEGRO ,OVDE NE POPUJ. TI STITIS KRIMINAL U FSS !VELIKI KRIMINAL.SURBAT ,NEDIC I SUDISKA ORGANIZACIJA KRIMOSNA.

    2
    1
    Odgovori
  2. OVOM izjavom Savicevic PODRZAVA KRIMINAL u FSS !A sto DEKI ne kaze da mu CECA sugerira za SASTAV tima . SRAMOTA!

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter