0
EURO 2024

FOTO: Printscreen/X

SAUTGEJT NA STUBU SRAMA U ENGLESKOJ: Čovek doveo Ed Širana da peva i tako „MOTIVIŠE“ ekipu pred četvrtfinale EURA! (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.24 u 23:18

Motivacija, fudbal i Ed Širan nikako ne idu zajedno

Mnogo se više, konkretno kada pričamo o igri, očekivalo od reprezentacije Engleske na ovogodišnjem EURO 2024. Ipak, uprkos slaboj igri, uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale gde će se sastati sa ekipom Švajcarske.

Glavna meta navijača i javnosti u Engleskoj jeste selektor Geret Sautgejt, koji je sada postao i predmet sprdnje javnosti.

Naime, Sautgejt i Savez odlučili su se da prirede privatan koncert jednog  od najpoznatijih svetskih muzičara Ed Širana.

Odmah nakon što su isplivali snimci sa ovog događaja počeli su da pljušte posprdni komentari navijača Engleske, koji su imali šta da kažu na konto toga.

„Sautgejt je jedina osoba na svetu koja misli da će igrače motivisati muzika Eda Širana“, „Ed Širan je grozan, ali igrači Engleske nisu bolje ni zaslužili s obzirom na to koliko loše igraju ovaj EURO“, „Zar nisu dovoljno patili? Šta bi bilo da su izgubili?“, „Dosad smo patili mi, sada patite vi“, „Preterali ste, nisu bili toliko loši da bi ste ih mučili“…. samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter