0
Košarka

Mario Hezonja reacts during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Real Madrid and Crvena Zvezda at Wizink Center on March 29, 2024 in Madrid, Spain. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

POSLE FUDBALERA, GUBE I KOŠARKAŠI: Hrvati šokantno poraženi od autsajdera!

Objavljeno: 03.07.24 u 19:04

Neočekivan poraz selekcije Hrvatske.

Reprezentacija Hrvatske u košarci poražena je od NovogZelanda 90:86 u drugoj utakmici grupe na turniru u Pireju na kvalifikacionom turniru za Olimpijskeigre.
Ovo prilično komplikuje situaciju, jer bi u slučaju da izabranici Josipa Sesara završe na drugom mestu u grupi, mogli bi u narednoj rundi da idu na favorita za osvajanje turnira, domaću Grčku.
Najbolji u redovima poražene selekcije bio Ivica Zubac. Gabaritni centar Los Anđeles Klipers je završio ovaj meč sa fenomenalnih 29 poena i 16 skokova!
Sjajni u redovima Hrvatske bili su i Dario Šarić, gurao je Hrvatsku sa 19 poena, 8 skokova i 5 asistencija, dok je Mario Hezonja meč završio sa 16 poena, 9 skokova i 6 asistencija.
Izostala je konkretna pomoć saigrača na obe strane terena. Naredni meč između Slovenije i Novog Zelanda odlučuje koje će mesto u grupi zauzeti hrvatska selekcija.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter