0
Fudbal

FOTO: FK Partizan/X

PARTIZAN POBEDIO, JOVANOVIĆ PONOVO SPAŠAVAO: Crno-beli posle penala savladali Dinamo na Bratskom kupu!

Objavljeno: 03.07.24 u 20:44

Jedanaesterci su odlučii pobednika

Fudbaleri Partizana slavili su u svom prvom meču na Bratskom kupu u Rusiji. Crno-beli su u Moskvi savladli Dinamo iz istoimenog grada nakon boljeg izvođenja penala. 

Regularni deo meča završen je rezultatom 2:2, a onda se pristupilo izvođenju jedanaesteraca gde su crno-beli bili bolji sa 4:2.

Nakon prvih 45 minuta nije bilo golova, da bi domaćin došao do vođstva sjajnim pogotkom u 76. minutu. Desetak minuta kasnije, Dinamo je udvostručio svoju prednost.

Ipak, crno-beli se nisu predali i uspeli da sustignu prednost rivala. Prvo je Nemanja Nikolić pogodio u 88. minutu, da bi u 90+1. minutu Aleksandar Šćekić iskoristio veliku grešku odbrane Dinama i postigao izjednačujući pogodak.

Pravila turnira su takva da se odmah pristupilo izvođenju jedanaesteraca. Crno-beli su bili maksimalni i penale gađali 4 od 4, da bi Aleksandar Jovanović ponovo izrastao u junaka sa dva odbranjena penala.

29
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter