2
Košarka

Codi Miller-Mcintyre, #10 of Baskonia Vitoria-Gasteiz, Markus Howard, #0 of Baskonia Vitoria-Gasteiz and Chima Moneke, #95 of Baskonia Vitoria-Gasteiz during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Baskonia Vitoria Gasteiz at Stark Arena on January 18, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MONEKE PONOVO PROVOCIRA GROBARE? Evo kako je reagovao na Kodijev dolazak u Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 03.07.24 u 21:54

Videćemo da li će i on uskoro put Beograda

Kodi Miler-Mekentajer i zvanično je novi košarkaš Crvene zvezde! Crveno-beli su tako nastavili da sklapaju ekipu za narednu sezonu, a kada pogledamo spoljnu liniju, koju upravo Kodi i pokriva, to izgleda dosta bolje nego prethodne sezone.

Mekentajer dolazi iz Baskonije gde je delio svlačionicu sa velikom željom Partizana, Čimom Monekeom. O njemu se puno piše u poslednje vreme, a relativno uskoro bi trebalo da se zna gde će nastaviti karijeru.

Dva košarkaša imala su sjajan odnos u Baskiji, a to potvrđuje i reakcija Monekea na Kodijev transfer u Zvezdu. On je podelio Zvezdino saopštenje, u kojem je potvrđen dolazak Milera Mekentajera i ostavio slikovit opis.

 

96
9

2 Komentara

  1. Prosto da ne čovek ne poveruje čime se sve služite ne bi li privukli klikove!!! Bilo bi zanimljivo objašnjenje „redakcije” čime ovaj igrač provocira grobare… Objašnjenje sasvim sigurno nemate ali nije ni bitno jer je najvažnije isprovocirati navijače da se prepucavaju međusobno, a vi tu da ušićarite neku kintu. Ma sram vas bilo, dno dna.

    20
    0
    Odgovori
    • Jedan sam od onih koji se cesto javlja, upravo zato sto im ne verujem,. Nije ovaj medij jedini, jer svi Bg mediji su u rukama SNS, i svi vode prljavu kampanju protiv JSD Partizan.

      2
      4
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter