7
Domaći fudbal
FK Jedinstvo Ub

Ivan Radovanovic during the Serbia Cup Kup Srbije season 2023/2024 match between Jedinstvo Ub and FK Partizan at stadium Dragan Dzajic Ub on November 01, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JEDINSTVO SE NE ŠALI: Klub Nemanje Matića od danas kao Zvezda, Partizan i Vojvodina! (FOTO)

Objavljeno: 03.07.24 u 10:58

Samo večiti i Novosađani su mogli da se pohvale ovakvim ugovorima

Jedinstvo iz Uba je napravilo veliki uspeh prošle sezone plasmanom u Superligu Srbije iz Prve lige Srbije, ali to znači da su ambicije kluba zadovoljene.

Klub na čijem se čelu nalazi legendarni Nemanja Matić ima ozbiljne planove za budućnost, te da se redovno takmiče ne samo u Superligi već i za učešće u Evropi.

U prethodnom periodu Jedinstvo je obezbedilo niz vrednih pojačanja, koje jasno govore o tome da Ubljani žele već naredne sezone da budu u samom vrhu srpskog fudbala.

Poslednji potez dodatno ide u prilog toj tvrdnji. Naime, Jedinstvo je potpisalo zvaničnu saradnju sa ekipom Mačve iz Šapca, koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fudbalski klub Jedinstvo (@fkjedinstvo_ub)

Ne bi se moglo reći da je Mačva sada postala filijala novopečenog superligaša, ali će Ubljani svakako imati veliku korist od ove saradnje.

Naime, Jedinstvo se tako pridružilo najboljim srpskim klubovima kao što su Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina, te bi se moglo reći da imaju ozbiljne ambicije.

O čemu se ovde zapravo radi? Naime, Jedinstvo će imati pravo preče kupovine igrača iz Mačve, kada je reč o talentima, u odnosu na ostale klubove te će na neki način moći da računaju na širi igrački kadar. Pored toga Mačva će takođe imati koristi u vidu razvoja mladih igrača koji ne mogu da se nametnu u Ubu.

31
9

7 Komentara

    • U vaš Ofk Bgd koji najveći lopovi iz države uvode sa dna treće lige u superligu.. Blue union 3 godine nije bio ni na jednoj utakmici travuljina zarasla korenje na tribinama i terenu a sada samo ofka ofka ebo vas mrkela I vučić derpe

      1
      0
      Odgovori
  1. Još jedan klub koji će sa nožem u zubima da igra protiv Partizana dok će protiv Kancera iz Rupe da budu male mace koje predu i trener koji će radosno da gubi.

    5
    6
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter