0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

Fudbal Super League season 2016-2017 Crvena Zvezda v Radnicki Nis from left Slavoljub Srnic Uros Racic Srdjan Plavsic Marko Petkovic and Petar Orlandic celebrate Beograd, 12.10.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

IGRAO ZA ZVEZDU, A SAD MEŠA BETON: Bivši napadač crveno-belih završio na gradilištu, evo i zbog čega! (FOTO)

Objavljeno: 03.07.24 u 11:55

Dugo se nije pojavljivao u javnosti

Mnoge napadače je vreme donelo i odnelo kroz redove Crvene zvezde, ali malo njih je ostavilo trajan utisak među navijačima. Jedan od onih koji se izdvajaju je Petar Orlandić, crnogorski napadač, koji trenutno igra za Jezero iz Plava.

Petar Orlandić je imao značajan period u Zvezdi, gde je proveo tri sezone. Iako nije često bio u prvom planu, svaki put kada bi dobio priliku, pokazao je svoj potencijal.

Tokom svog boravka u crveno-belom dresu, Orlandić je odigrao 34 utakmice i postigao 15 golova. Njegova efikasnost ga je svrstala među najbolje strane napadače koji su ikada nosili dres Crvene zvezde, posebno kada se uzme u obzir odnos minuta na terenu i datih golova.

Posle Zvezde, Orlandić je nastupao za niz klubova uključujući Madeiru, Leopard, Birkirkaru, Sukotaj, Spartak Trnavu, Zetu, Zvijetu, Olimpik i Podgoricu, pre nego što je stigao u Jezero, gde i danas igra.

Pored fudbalske karijere, Orlandić je poznat i po tome što je radio kao konobar i građevinski radnik. Nedavno je na društvenim mrežama podelio šaljivu fotografiju na kojoj se vidi kako se priprema za novu sezonu, okružen građevinskim materijalom, što je još jednom pokazalo njegovu skromnost i ponos na svoje korene.

Petar Orlandić
FOTO: Printscreen/Instagram

Dok većina fudbalera leto provodi na odmoru, Orlandić vredno radi, spreman da se suoči sa novim izazovima na terenu.

42
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter