7
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Srbije

FOTO: X/fudbalska reprezentacija Srbije

HRVATSKI AVION NIJE BIO DOVOLJAN: FSS je cirkus od institucije, OVA blamaža pred EURO ponovo šokirala javnost! (FOTO)

Objavljeno: 03.07.24 u 08:27

Definitivno da FSS-u trebaju korenite promene

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj na poslednjem mestu u grupi, uz niz kontroverzi koje su ih pratile tokom turnira.

Problemi su počeli još pre polaska, kada su reprezentativci putovali na EURO 2024 avionom hrvatske aviokompanije, što je izazvalo negodovanje među navijačima. Na samom prvenstvu, igrači su bili zbunjeni taktičkim odlukama selektora Dragana Stojkovića, što je dodatno narušilo atmosferu u timu.

Kapiten Dušan Tadić bio je nezadovoljan što nije igrao u ključnom meču protiv Engleske, a golman Vanja Milinković-Savić se našao u centru skandala zbog navodne tuče u jednoj minhenskoj kafani.

Po povratku iz Nemačke, otkriven je još jedan neobičan detalj – reprezentativci su na put krenuli u sportskim kompletima umesto u svečanim odelima. Na ispraćaju su pozirali sa predsednikom Aleksandrom Vučićem u trenerkama i šorcevima, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

Prema izvorima „Kurira“ bliskim timu, odela za fudbalere i stručni štab su bila spremna, ali su veličine bile pogrešno procenjene. Nekoliko dana pred put, odela su stigla u Sportski centar u Staroj Pazovi, ali kada su ih igrači isprobali, shvatili su da ne odgovaraju njihovim merama.

Da bi se izbegla dalja neprijatnost, odlučeno je da se na EURO 2024 putuje u sportskoj opremi. Za razliku od prošlogodišnjeg Mundijala u Kataru, gde su „Orlovi“ otputovali u elegantnim odelima, ovaj put su izgledali neformalno i nespretno.

Greška u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije dovela je do toga da su plaćena odela praktično beskorisna. Firma koja je sašila odela obavila je svoj posao, ali je pogrešna procena mera fudbalera rezultirala dodatnim skandalom. Ovaj propust je još jednom ukazao na probleme u organizaciji unutar FSS-a.

6
68

7 Komentara

  1. Kakva odela,pa nisu bila ni sasivena,a ovamo su brojevi u pitanju–to su price za malu decu–taj novac je otisao za premije,stojkovicu i clanovima FSS–zasto se to tako ne kaze,nego nisu brojevi odgovarali,kao da se mere za pojedine igrace uyimaju vec na pocetku priprema

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter