0
Košarka

Adam Hanga head coach Ioannis Sfairopoulos Partizan - Crvena Zvezda, KLS Liga finale, superliga 5.6.2024. (credit image & photo: Srdjan Stevanovic/ STARSPORT)

HANGA SE NA EMOTIVAN NAČIN OPROSTIO OD ZVEZDE: „Bila je to samo jedna godina, ali se oseća kao uspomene i iskustvo za ceo život“

Objavljeno: 03.07.24 u 14:43

Mađar posle godinu dana napušta klub

Košarkaši Crvene zvezde su ovog leta ostali bez određenog broja igrača, dovedene su njihove zamene,. Jedan od odlazaka koji je najteže pao navijačima je rastanak sa Adamom Hangom, koji se najverovatnije vraća u Španiju.

Adam Hanga je stigao prošlog leta iz Real Madrida, donoseći sa sobom bogato iskustvo. Njegov doprinos timu bio je izvanredan, često igrajući i na pozicijama koje mu nisu prirodne. Uprkos tome, nakon jedne sezone došlo je vreme za rastanak.

Hanga se emotivno oprostio od Crvene zvezde, kluba s kojim je osvojio tri trofeja u jednoj sezoni. U svom oproštajnom govoru, Hanga je istakao koliko mu je Beograd postao drag i koliko su on i njegova porodica uživali tokom boravka.

Bila je to samo jedna godina, ali oseća se kao uspomene i iskustvo za ceo život. Hvala ti, Beograde. Moja porodica nikad nije bila srećnija, voleli smo i živeli za svaki trenutak. Hvala Crvenoj zvezdi, bilo je zadovoljstvo nositi crveno-beli istorijski dres.

Kao što sam mnogo puta rekao, ovaj klub ima nešto veoma posebno i neverovatno, na čemu mogu da zavide širom Evrope. Strast i ljubav koju navijači pokazuju prema ovom sportu su neuporedive. Samo oni koji su to doživeli i bili deo toga to mogu i da razumeju – napisao je Hanga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adam Hanga (@hangaadamonline)

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter