0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2017-2018 FK Partizan-Promocija novog igraca Ognjen Ozegovic Beograd, 31.08.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

GDE JE I ŠTA RADI OGNJEN OŽEGOVIĆ: Nekada je Iliev GARANTOVAO za njega, a sada će ga trenirati legenda Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.24 u 21:30

Njih dvojica su već sarađivali u Partizanu, ali sa drugačijim ulogama

Nakon što je Marko Gobeljić napustio grčku Kifsiju, isto je odlučio da uradi i još jedan srpski internacionalac, Ognjen Ožegović.

Kako prenose grčki mediji, bivši fudbaler Partizana blizu je prelaska u ruski Nižnji Novgorod, koji sa klupe predvodi legenda kluba iz Humske, Saša Ilić. Njih dvojica su već sarađivali u Partizanu, ali sa drugačijim ulogama.

Fudbal Kup Srbije Season 2017-2018 Polufinale Semifinal Match Two
Partizan v Cukaricki
Sasa Ilic (L) and Ognjen Ozegovic celebrate
Beograd, 14.04.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Ožegović je u Kifisiju stigao prošlog leta potpisavši ugovor na godinu dana uz opciju produžetka na još jednu sezonu. Zadovoljni njegovim učinkom u prošloj sezoni, u grčkom klubu su tu opciju odlučili da iskoriste te će prema navodima ruskih medija Nižnji morati da plati obeštećenje od tričavih 30.000 evra. Sam fudbaler potpistaće na dve sezone.

A, kada pričamo o Ognjenu Ožegoviću, vredi se podsetiti njegove promocije u Partizanu, kada je Ivica Iliev, tada sportski dirketor kluba, izuzetno burno reagovao na jedno od pitanja novinara i naglasio – Ja garantujem za ovog dečka!

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter