0
Domaći fudbal
Vanja Drkušić

Slovenia's Vanja Drkusic during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA IMA TEŽAK POSAO: Čovek koji je stavio Ronalda u džep je velika želja crveno-belih, ali je njegova cena previsoka!

Objavljeno: 02.07.24 u 17:34

Zvezda bi potencijalno mogla da razmisli o njegovom dovođenju, ali novac trenutno diktira nešto drugo

Crvena zvezda je još prošlog leta pokazala je veliko interesovanje za angažovanje Vanje Drkušića iz Sočija.

Talentovani štoper Vanja Drkušić želeo je da napusti Rusiju i zaigra za Crvenu zvezdu. U intervjuima je često isticao da je od malih nogu navijač Crvene zvezde i da mu je san da igra na Marakani. Zbog tih izjava, njegov potencijalni transfer u zagrebački Dinamo je propao, jer su navijači BBB stopirali dogovor.

Gazda Sočija, Boris Rotenberg, prošlog leta je za Drkušića tražio 3.000.000 evra, a Crvena zvezda je taj novac odlučila da uloži u dovođenje In-Beom Hvanga. Čini se da je klub napravio dobar izbor. Međutim, ovog proleća, Crvena zvezda je ponovo izrazila interesovanje za Slovenca srpskog porekla, ali Rusi nisu bili spremni da ga prodaju pre Evropskog prvenstva.

Rotenbergov instinkt se pokazao ispravnim, jer je Drkušić briljirao na Evropskom prvenstvu. U direktnim duelima protiv igrača poput Rasmusa Hejlunda iz Danske, Harija Kejna iz Engleske i Aleksandra Mitrovića iz Srbije, Drkušić je izlazio kao pobednik. Njegove impresivne partije, uključujući i meč protiv Kristijana Ronalda u osmini finala, značajno su podigle njegovu vrednost.

Sada, Boris Rotenberg traži neverovatnih 7.000.000 evra za transfer Vanje Drkušića.

Prema rečima Mladena Ratkovice, agenta Vanje Drkušića, interesovanje za njegovog klijenta dolazi iz nekih od najjačih liga Evrope. Novinar Ivan Karpov otkriva da su među zainteresovanima Benfika, Hofenhajm, Alaves i tri kluba iz Premijer lige Rusije.

0
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter