1
Evroliga
KK Partizan

Danilo Andjusic Crvena Zvezda - Partizan, KLS Liga finale, superliga 3.6.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ZVANIČNO: Partizan se rastao sa još jednim košarkašem! (FOTO)

Objavljeno: 02.07.24 u 18:58

Potpuno remont Partizana za narednu sezonu

Partizan je zvanično potvrdio odlazak još jednog igrača, ovog puta Danila Anđušića.

Nakon dve godine provedenih u klubu, bek šuter je odlučio da potraži novi angažman, što će mu, kako se spekuliše, doneti transfer u Dubai, nakon intrigantne zagonetke koju je postavio Miško Ražnatović, o čemu smo već pisali, a više možete da pročitate OVDE.

Odlaskom Anđušića, crno-beli su faktički ostali sa samo nekoliko preostalih igrača iz prošle sezone u svom rosteru.

Među njima su i pojačanja poput Vanje Marinkovića, Ife Lundberga i Frenka Nilikine. Sudbina ostalih igrača poput Alekse Avramovića, Uroša Trifunovića i Džejmsa Nanelija još uvek nije poznata, dok se očekuje da će Balša Koprivica ostati u klubu. Takođe, nije jasno što čeka Bruna Kabokla.

Anđušić je ove sezone u proseku beležio 10 poena po meču u ABA ligi i 5 poena u Evroligi, a sa klubom je osvojio regionalno prvenstvo 2023.

1
0

1 Komentara

  1. Sad sam siguran da će Obradovic napraviti roster za postovanje… Od prvog dana mi se nije svidjao Andjusic, jer takvih kao on, i to znatno boljih, puni su novobeogradski blokovi gde kosarkaska lopta odzvanja do 2 ujutru… Doduse u zadnje vreme ih je manje, jer u Srbiji vise niko ne pravi decu. Svi kazu da im je lakse da setaju ljubimce…

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter