0
Domaći fudbal
Vladan Milojević

head coach Vladan Milojevic konferencija za medije Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 19.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ PRELOMIO: Nove promene u spisku putnika za Rusiju, evo ko je otpao!

Objavljeno: 02.07.24 u 16:42

Zvezda kreće za Rusiju

Crvena zvezda je nakon dva dana odmora tokom vikenda nastavila sa pripremama. Ekipa je trenirala u ponedeljak i utorak, a planirano je da u utorak uveče, u 23:25, krenu na put ka Sankt Peterburgu.

U odnosu na pripremni period na Zlatiboru, u timu će biti određenih promena. Prema informacijama iz „MaxBet Sporta“, nekoliko igrača će promeniti klubove, neki omladinci neće putovati sa ekipom, a tri reprezentativca Srbije neće biti prisutna. Uroš Kabić je povređen, Kings Kangva i Andrej Đurić su u procesu traženja novih klubova, Jegor Prucev ima administrativne probleme, dok je Edmund Ado prešao u OFK Beograd.

Mlađi igrači Veljko Vukojević i Đorđe Ranković će se naredne sezone kaliti kroz druge timove, dok će Veljko Milosavljević i Andrija Maksimović ostati deo glavne ekipe. Čekaju se odluke oko golmana Vuka Draškića i Ivana Guteše. Miloš Gordić, kome je istekla pozajmica iz IMT-a, pridružio se timu, a dolazak Marka Ilića iz Amerike očekuje se 15. jula.

Gelor Kanga i napadač Šerif Endiaje, koji su imali produženi odmor, priključili su se ekipi. Iz Paname je stigao i novi igrač Puma, a svi treba da budu spremni za let. Trener Vladan Milojević još uvek nije doneo konačne odluke o Urošu Spajiću, Srđanu Mijailoviću i Nemanji Stojiću, koji su dobili slobodno nakon Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

12
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter