5
Evroliga

Codi Miller-Mcintyre, #10 of Baskonia Vitoria-Gasteiz, Markus Howard, #0 of Baskonia Vitoria-Gasteiz and Chima Moneke, #95 of Baskonia Vitoria-Gasteiz during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Baskonia Vitoria Gasteiz at Stark Arena on January 18, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VELIKI PREOKRET U SLUČAJU MONEKE: Fantastični košarkaš blizu Humske, Beograd čeka zvezdu Evrolige!

Objavljeno: 02.07.24 u 20:08

Bila bi to prava bomba!

Partizan je prilično blizu da regrutuje vrlo verovatno i najzvučnije pojačanje u novijoj istoriji kluba, nakon potpunog remonta ovog leta.

Kako Sportal saznaje, pregovori Partizana i Čime Monekea su dobili pozitivnu notu, jer je prema istom izvoru, Baskonija prihvatila da snizi očekivanja za obeštećenje.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Prva i glavna opcija ‘crno-belih’ je Čima Moneke. Sjajni košarkaš igrao je odlično prethodne sezone u Baskoniji, gde je beležio prosečan indeks korisnosti od 18.3 po meču.

Osim toga, Nigerijac je prošle sezone imao je prosek od 13,6 poena, 6,6 skokova i 1,4 asistencije po meču u Evroligi.

251
46

5 Komentara

  1. To bi bila Tempirana Bomba pozurite da dodje u KK PARTIZANU da ga ne otme BARSA smrdljiva. Ako Dodje Moneka imacemo prave razbijace porazbijacemo cemu Evroligu i svu ABA ligu i kup Radivoja Koraca i KK Crvenu Zvezdu cemo tako porazbijati da od nje nece ostati skoro nista i Barcelonu tako cemo pobediti da ce je biti sramota.Njega Moneku cemo zvati ZLAJA kao onaj klavilista NAPRED ZLAJO IZABERI PARTIZAN Pozurite da ne bude kao sa Miroticem

    3
    3
    Odgovori
  2. Baskonija je smanjila cifru za obeštećenje na 1,2 miliona, a Moneke će dobiti platu od 2 miliona godišnje. Ugovor će biti potpisan na dve godine. Napred Partizan!

    8
    4
    Odgovori
  3. Mogu da se opkladim da je veca verovatnoca da će Stefan Jovic, plej, potpisati za kk Partizan, nego Čime Moneke…. Veliki tim nije skup najskupljih igraca, vec skup igraca koji imaju najjacu zajednicku snagu, sinergiju.

    3
    4
    Odgovori
    • Ovaj covek je najkorisniji igrac prosle sezone u celoj Evropi. To je igrac koji pravi razliku,kako u odbrani tako i u napadu. Bukvalno je to kao da fk Partizan dovede sad Mbapea.
      Povecati cenu sezonskih ulaznica i resi se mnogo toga. Moneke treba Partizanu!!!

      16
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter