3
Domaći fudbal
FK Partizan, Stadion Partizana

FOTO: Screenshot/Youtube

TOTALNI KOLAPS U HUMSKOJ! Stadion Partizana potpuno poplavljen, reka teče hodnicima! (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.24 u 14:43

Partizan ima ozbiljan problem zbog vremenskih nepogoda

Stravične padavine u Beogradu izazvale su ozbiljne probleme, uključujući i u klupskim prostorijama FK Partizan.

Nevreme koje je zahvatilo celu Srbiju, uključujući prestonicu, prouzrokovalo je velike poplave. Voda je preplavila ulice, uništila automobile i poplavila domove.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@pbg.news је поделио/ла објаву

Slično stanje zateklo je i Humska 1. Na popularnoj Instagram stranici povezanoj sa Partizanom, objavljeni su snimci i fotografije koji prikazuju strašne prizore vode koja nosi sve pred sobom.

To je donji deo hodnika na stadionu Partizana, odnosno izlaz iz svlačionica ka spolja. Trenutno nije poznato stanje drugih prostorija, posebno svlačionica, koje su već ranije bile u lošem stanju.

Podsetimo, nedavno su se pojavile fotografije teretane i hale u kojima treniraju članovi JSD Partizan, pokazujući katastrofalne uslove za rad.

10
0

3 Komentara

  1. A sto je najgore u celoj prici partizan je oteo sradion vojci pod navidima da ga je sve ove godine koriscenja FKP je ulagaou stadion i brinuo o njemu,naravno da su zute lopuze tome doprinele,e sad bih ja pitao sta ste vi ulagali i gde ste to ulagali da ste zasluzilida stadion prioadne vama,lopovluk na delu,strasno…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter