1
EURO 2024
navijači Srbije

A Serbian fan lights a flare in the stands during the UEFA EURO 2024 group stage match between Denmark and Serbia at Munich Football Arena on June 25, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

SRBI MEĐU NAJGORIMA NA EURU: Gori od nas su samo Albanci i Hrvati, užasan podatak koji treba sve da zabrine! (FOTO)

Objavljeno: 02.07.24 u 16:57

Srbi su pravili ozbiljne probleme organizatorima, ali nisu najgori, ipak to nije neka uteha

Evropsko prvenstvo u fudbalu ulazi u završnicu, preostalo je još samo devet utakmica do kraja turnira. Na žalost, reprezentacija Srbije, kao i ostale ekipe iz regiona, nisu se plasirale u završne faze. Ipak, srpski tim se istakao po broju kazni, zauzevši visoko treće mesto po ukupnom iznosu novčanih sankcija.

Pre današnjih osmina finala, u kojima se sastaju Rumunija i Holandija, te Austrija i Turska, objavljena je zanimljiva lista koja pokazuje koliko je koji fudbalski savez kažnjen tokom prvenstva.

Na vrhu liste je Hrvatska sa kaznama koje prelaze 220 hiljada evra. Sledeća je Albanija sa 170 hiljada evra, dok je Srbija na trećem mestu sa kaznama u ukupnom iznosu od oko 166 hiljada evra.

[The Athletic] Fines received by nations during the 2024 European Championship group stage
byu/ExtensionAd8134 insoccer

Među prvih pet su još Turska i Švajcarska, a za njima slede Rumunija, Mađarska, Austrija, Poljska i Slovenija.

Zanimljivo je da su jedine reprezentacije koje su do sada prošle bez kazni Francuska, Španija i Slovačka.

0
1

1 Komentara

  1. Prvo sto treba da nas zabrine je to zasto Srbija ima najgoreg učesnika Lige Šampiona.Posle toga možemo dobiti pravi odgovor zasto ipak nismo bili najgora reprezentacija na EP.Naravno potrebna je realna analoza…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter