1
ATP
Novak Đoković

FOTO: Printscreen/X

SLIKA KOJA RADUJE CELU SRBIJE: Novak Đoković opet na terenu, ali jedna stvar posebno brine! (FOTO)

Objavljeno: 02.07.24 u 16:21

Novak je nedavno operisao koleno, ali je uspeo da se vrati na teren

Novak Đoković je danas zvanično otpočeo svoje takmičenje na ovogodišnjem Vimbldonu, a protivnik u prvoj rundi mu je kvalifikant iz Češke, Vit Kopriva.

Najbolji teniser svih vremena se posle pauze još od Rolan Garosa vratio na teren. Da podsetimo, Novak je hitno operisan nakon povrede koju je zaradio u Parizu i uspeo je da se oporavi.

Svakako da njegov povratak na teren Vimbldona raduje sve njegove navijače i sve ljude u Srbiji ipak, jedan detalje posebno brine.

Naime, Novak Đoković oko desnog kolena, koje je prethodno operisao zbog povrede meniskusa, ima steznik koji će sigurno morati da nosi do kraja turnira.

Ono što je ovde problematično jeste da li to znači da Novak igra sa opasnim rizikom od obnove povrede ili je steznik tu čisto radi sigurnosti.

0
0

1 Komentara

  1. Sta brine idiote.Staaaaaaaaa?Dosta bre sa dvosmislenim,glupavim ,bezobraznim naslovima.Ako nemas sta da pišeš,nazad u njivu picka ti materina debilska.Ne mogu ljudi da se opuste i uzivaju dok covek jos malo igra,od vas majmunčina smrdljivih.On kaze da mu je dobro,a vi pisete „brine,katasrofalne vesti,da li je ovo kraj“….Pa zasto jebao ti pas mater.I tebi i administratoru sto ovo dozvoljava.Marš govna bolesna.Sram vas bilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter