11
Domaći fudbal

Mihajlo Cvetkovic celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Cukaricki and Radnicki 1923 at stadium Cukaricki on December 03, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RODITELJI POKVARILI TRANSFER SUPERTALENTA SRPSKOG FUDBALA: Cvetković bez Evrope i Crvene zvezde do daljnjeg!

Objavljeno: 02.07.24 u 21:14

Zaista je nerazumljivo odakle ovakve odluke.

Talentovani napadač Čukaričkog i omladinski reprezentativac SrbijeMihajlo Cvetković na zahtev roditelja neće moći da pojača Crvenu zvezdu, nego će bez Evrope i većeg pritiska igrati samo Superligu Srbije.

“Najgore je kad nedostaje taj potpis. Mihajlo Cvetković je dobar momak, dobar igrač, dobro dete. Njegova i želja porodice je da ostane ovde do januara kad puni 18 godina, a potom ćemo videti.

Da li Zvezda, da li Evropa, da li nešto treće. Samo da je zdrav, to je najbitnije. Već je imao dve šanse protiv Celja, krenuće, polako…“, izjavio je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, a preneo klupski sajt.

53
12

11 Komentara

  1. Ne znam kako bi se osećao da ne pustim svoje dete u Zvezdu, verovatno jako teško. Ali to je jedina normalna odluka. Svaka čast roditeljima.

    1
    0
    Odgovori
  2. Bezobrazluk I bahatost roditelja na delu, da se Terzić ne ugradi u budući transfer. Kao onomad kad je Živković oštetio vlasnike Partizana. Pa imaju li ti ljudi duše.

    2
    0
    Odgovori
    • Gde nađe Partizan u ovoj priči ,vidi koliko cigani kupuju igrača i koliko upropaste.Partizanova škola fudbala najjača na svetu uz Ajaksovu ,tako kažu

      5
      9
      Odgovori
  3. Decko i njegovi roditelji su veliki PFC-fanovi i dogovor je da on predje u Partizan na zimu. ZIvi bili pa videli!

    8
    6
    Odgovori
    • Gde nađe Partizan u ovoj priči ,vidi koliko cigani kupuju igrača i koliko upropaste.Partizanova škola fudbala najjača na svetu uz Ajaksovu ,tako kažu

      1
      4
      Odgovori
  4. Cvetkovic je pupoljak kome treba dati sansu da se rascveta u Cukarickom, a za to su potrebne bar dve godine stalnih minutaza, sto u CZ ne bi imao.

    12
    3
    Odgovori
  5. Istina je da su roditelji spasili karijeru mladog igraca… Da je presao u CZ prosao bi kao vecina mladih koji su dosli, bili 6 meseci, a onda prodati.. Na taj nacin vecini se zavrsava karijera..

    11
    1
    Odgovori
  6. Roditelji su se poneli poučeni prethodnim slučajevima talenata koji su fakticki zavrsavali svoje ozbiljnije karijere dolaskom u C.Zvezdu jos kao kadeti.Normalan je stav roditelja da momak ostane u Čuki i igra redovno dok bi u C.Zvezdi igrao neki drugoligaski fudbal i bio zaobljen nekim nenormalnim ugovorom.Svaka čast za roditelje i neka i ostali shvate da netrče bespotrebno za nekim mizernim novcem vec da svoju decu vode jedinim i ispravnim putem.

    13
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter