1
EURO 2024
Rade Bogdanović

FOTO: Printscreen/YouTube

RADE BOGDANOVIĆ UDARIO NA KRISTIJANA RONALDA: „Nisam siguran da li Ronaldu možda botoks smeta na jagodicama“ (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.24 u 09:11

Rade Bogdnaović dao komentar na fizički izgled portugalskog napadača

Rade Bogdanović je tokom meča između Portugala i Slovenije u osmini finala Evropskog prvenstva izrekao oštre kritike na račun Kristijana Ronalda.

Reprezentacija Portugala obezbedila je plasman u četvrtfinale nakon pobede nad Slovenijom u penal seriji. Posle 90 i 120 minuta igre, rezultat je bio 0:0, a junak pobede bio je golman Diogo Kosta, koji je odbranio tri penala Slovenaca.

Iako je Portugal ostvario značajan uspeh, Ronaldo je izazvao nezadovoljstvo kod Bogdanovića. Poznati bivši fudbaler, koji je nedavno kritikovao selektora Srbije Dragana Stojkovića zbog eliminacije Srbije sa Evropskog prvenstva, sada se okrenuo Ronaldu. Tokom poluvremena utakmice, Bogdanović je uputio ironične komentare o Ronaldovom izgledu.

Dobro ga markiraju, ovaj Drkuša će da ispadne igrač samo takav posle ovog Eura, kako ulazi u ove duele vazdušne. Nisam siguran da li Ronaldu možda botoks smeta na jagodicama, baš je izražen, nisam ni primetio da se botoksirao – rekao je Bogdanović, aludirajući na Ronaldov izgled.

@bobanr84♬ original sound – Boban Rajić

8
2

1 Komentara

  1. Kakav kompleksaš bosančeroski..
    Vreme je da mu se zabrane javni nastupi.
    Još je i plaćen za ovakve bljuvotine i to našim parama.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter