0
EURO 2024

Team of Serbia sing national anthem prior to the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PAVLOVIĆ NAKON ELIMINACIJE SA EURA: ‘Nismo zadovoljni!’

Objavljeno: 02.07.24 u 13:04

Odbrana je bila jedina svetla tačka naše reprezentacije.

Srbija je eliminisana kao poslednja u grupi na Evropskom prvenstvu.

U svakoj drugoj situaciji verovatno bi krivili odbranu, ali ne i sada, jer su oni zaista uradili sve što je bilo do njih.

Nakon prvenstva ‘Starog kontinentna’ Pavlović je rekao:

Sve se sleglo, kakda pogledamo to EP, jedan gol nam je falio u bilo kojoj od tri utakmice. Nažalost, to nismo uspeli i normalno je da nismo zadovoljni – izjavio je Pavlović, te potom dodao:

Ponosni smo što smo prva generacija koja je polse toliko godina otišla na EP, ali nismo zadovoljni što nimo otišli korak više. Imali smo potencijal za to. Osećanja su pomešana. U sve ti utakmice nismo imali veliki broj šansi, kako smo to radili ranije. Čuvali smo loptu na našoj polovini, ali na poslednjih 20 metera nismo imali dobra rešenja – zaključio je srpski štoper za Sportal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter