0
ATP

FOTO: Twitter/@Wimbledon

NAJVEĆI SE OGLASIO NAKON NOVE POBEDE U LONDONU: Evo šta je Đoković imao da poruči!

Objavljeno: 02.07.24 u 23:24

Poznato sa kim će igrati naredni meč.

Novak Đoković je posle nekih dva sata borbe uspeo da savlada češkog tenisera Vita Koprivu sa 3:0 (6:1, 6:2, 6:4) po setovima u okviru prvog kola Vimbldona.

Poznat je i rival najboljeg tenisera svih vremena u drugom kolu Vimbldona gde želi da osvoji svoj 25. Gren slem.

To bi trebalo da bude širor javnosti nepoznati Džejkob Firnli koji je porazio favorizovanog Alehandra Mora Kanjasa u svega tri seta tenisa.

Sam Novak je bio jasan nakon nove pobede.

“Moram da uradim domaći, nisam ga gledao. Dobio je vajld kartu, ali ću analizirati i videću sa kim imam posla. Britanac je, ne volim da igram protiv Britanaca na Vimbldonu (smeh), ali mi je bitno da ostanem u ritmu, da ostanem u njemu i to mi je primarno”, priznao je Đoković.

“Nisam imao bol koju sam imao na Rolan Garosu. Nisam baš išao na svaku loptu sto odsto u prvom setu, ali kako je odmicao meč, kretao sam se sve bolje. Jednom sam i klizao, to je bilo prvi put ove sezone na travi. Bio je test i drago mi je da sam ga prošao. Mogu da uradim te neke ekstremne poteze i to me hrabri”.

Podršku srpskom asu sa tribina pružala je i snuker legenda Roni O’Saliven.

“Ja sam njegov fan! Počeo sam da gledam snuker zbog njega, moj otac isto, samo sam Ronija gledao. Imao sam interakciju prvi put sa njim i bilo je sjajno. Zaista mi je drago što je to i nadam se da ćemo da odigramo snuker. Nisam dobar tu, pokušao sam, ali je teško. On je veoma dobar čovek i veoma je šaljiv”, istakao je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter