0
Fudbal
Marko Nikolić

FOTO: Printscreen/YouTube

MARKO NIKOLIĆ CITIRAO ŽELJKO OBRADOVIĆA: Bivši trener Partizana ovim rečima oduševio sve Grobare! (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.24 u 16:13

Marko Nikolić se dotakao zanimljive teme

Srpski fudbalski trener Marko Nikolić nedavno je preuzeo CSKA Moskva, klub sa dugogodišnjim prijateljskim vezama sa Partizanom, gde je Nikolić ranije bio trener. Sada će se suočiti sa svojim bivšim klubom na „Bratskom kupu“, koji će se održati u Moskvi.

Na konferenciji za medije, Nikolić je sedeo za istim stolom sa Aleksandrom Stanojevićem, aktuelnim trenerom Partizana. Na opasku novinara da su oni zvezde ruskog fudbala, Nikolić je evocirao poznatu izjavu Željka Obradovića.

Rekli ste da smo mi zvezde, a tamo imamo najpoznatijeg trenera košarkaškog sveta Željka Obradovića, a on na takva pitanja uvek odgovara drugačije, i to mi se mnogo dopada. Ja nisam zvezda, ja sam Partizan. Tako da s tim možemo početi, da. A sada ozbiljno, naravno, da. Veoma mi je drago što učestvujem u takvom bratskom turniru – rekao je Nikolić.

Na turniru će učestvovati Partizan, Dinamo Kijev, OFK Beograd i CSKA Moskva pod Nikolićevim vođstvom.

Biće odigrana četiri meča, gde će se ruski i srpski timovi ukrštati, tako da klubovi iz iste zemlje neće igrati jedni protiv drugih, što obećava uzbudljiv spektakl.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter