1
Evroliga
Bruno Kaboklo

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Bruno Caboclo, #50 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 2 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

KABOKLO KONAČNO PROGOVORIO: Brazilac o svom statusu u Partizanu!

Objavljeno: 02.07.24 u 18:24

Kaboklov status u Humskoj je ugrožen, ako je verovatni pisanju medija

Košarkaška reprezentacija Brazila je ostvarila impresivan početak na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, pobedivši Crnu Goru nakon velikog preokreta. Ključni igrač u trijumfu „Karioka“ bio je centar Bruno Kaboklo iz Partizana, koji je postigao 25 poena uz devet skokova, ostvarivši indeks korisnosti od 34.

Pored sportskih dostignuća, novinare je zanimalo i Kaboklov trenutni status u klubu, s obzirom da je pre finala Superlige napustio ekipu i otputovao u Ameriku. Nedavno je Partizan objavio da su produžili saradnju sa njim do narednog leta, koristeći opciju u ugovoru.

Moj agent se bavim celom situacijom. On je u razgovoru sa Partizanom oko svega – rekao je Brazilac za „BasketNews“.

U javnosti su se nedavno pojavile spekulacije o interesovanju Makabija za Kabokla.

Makabi je dobar tim. Ne znam da li je tačno da me žele, ali to je svakako posao mog agenta. Videćemo – podvukao je Bruno.

6
16

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter